Studio Familiezorg

Studio Familiezorg is een samenwerkingsverband tussen tweefreelancers: Yvonne van de Sande en Iris Rens.
Beiden werkten jarenlang met families en professionals in intensieve en langdurige zorgsituaties. Hun expertise in Familiezorg en DeepDemocracy en hoe te komen tot gelijkwaardige samenwerkingen goed afgestemde zorg delen zij middels Training en Teamcoaching.
In opdracht van de gemeente Tilburg, die zich inzet t.b.v. mantelzorgondersteuning, kunnen zij middels coaching on the job, intervisie en/of ter consultatie van betekenis zijn voorzorgprofessionals/hulpverleners en families die te maken hebben met langdurige en intensieve zorgsituaties. Studio Familiezorg biedt deze diensten voor de gemeente Tilburg in samenwerking met Stichting de Zorgheeren.

Bekijk hier de flyer coaching on the job Studio Familiezorg en Familiezorg voor naasten.

Training omgaan met mensen met NAH

Het krijgen van een hersenletsel betekent een breuk in iemands levenslijn. De wereld is niet meer zoals hij was en zal dat ook niet meer worden. NAH heeft gevolgen voor het gedrag, de cognitie en de emotie. Dan kan regelmatig problemen opleveren, zowel voor de persoon met niet-aangeboren hersenletsel als voor de mensen om hem of haar heen. Dus als je in je werk te maken hebt met mensen met NAH, dan vraagt dat om inzicht en deskundigheid om deze mensen goed te kunnen begeleiden.

Kijk voor meer informatie op de site van Mee NL